About me

Mijn verhaal

About me Areca Fotografie Story Fotograaf

Hoi ik ben Franka, ik ben hét gezicht achter Areca Fotografie

Ik ben getrouwd met mijn lieftallige man René en samen hebben wij een zoontje van 5 jaar. We trekken er graag samen op uit, het liefst mét onze camera. 

Zelfs ons zoontje vindt het heel leuk, om tijdens deze momenten zijn echte camera te gebruiken.

Naast Fotograaf ben ik werkzaam in een sportschool als All-round Fitness instructrice. Binnen dit bedrijf ben ik mede verantwoordelijk voor de marketing materialen. Deze afwisseling past bij mij, ik ben wat dat betreft een creatieve duizendpoot! Het is geweldig om dit terug te laten komen in mijn opdrachten. Ik nodig jou dan ook graag uit, om contact op te nemen met mij. voor een passende Story Shoot

Why I love
what I do

Vanaf mijn 16 jarige leeftijd ben ik altijd al bezig geweest met fotografie. Het ontdekken, plezier & liefde om mijn heen. Wou ik altijd al graag vast leggen. Daarna een video monteren, met alle foto’s wat ik had geknipt. Met een heerlijke pakkende muziek eronder, dat je het moment weer opnieuw kon herbeleven. Heerlijk! 

Naar aantal jaren en levenservaringen rijker, zie ik in hoe waardevol het leven is. Hoe belangrijk het is om die kleine dingen in het leven te koesteren en dicht bij je te houden. Grote en Kleine dingen (details, emoties, gevoel) vormen samen een mooi verhaal. Om dat over te kunnen brengen op een foto is geweldig! ‘Heb ik ook een motto? Jazeker!’ ‘als ik doe, doe ik het goed’! Daarom heb ik een opleiding gedaan en ben ik afgestudeerd als professioneel fotograaf.

Enthousiasme en Creativiteit,
dat zijn twee woorden die mij perfect omschrijven

May this be The Beginning of a Beautiful Story

Heb je vragen of wil je graag meer informatie?

Bel mij dan op 06-12700966 of mail naar info@arecafotografie.nl

© It's all about memories

error: Content is protected !!
Scroll naar boven
×