Hoe is Areca Fotografie ontstaan

Hey You!!! Leuk dat je mijn eerste blog leest!

Ben jij nieuwsgierig hoe Areca Fotografie is ontstaan?

Heb jij al gekeken bij mijn verschillende pagina’s op mijn website? Om een optimale beeld te krijgen. Wie nou het gezicht achter Areca Fotografie is? Vraag jij je nou af, hoe Areca Fotografie is ontstaan? Lees dan deze blog verder en leer Areca Fotografie beter kennen…

Hoe is het allemaal gestart

Sinds 2022 ben ik (Franka) gestart met Areca Fotografie. Areca is een fris, jong en groeiend bedrijf. Ik wil me graag verder verbreden in de markt met fotografie. Professionaliteit vindt ik belangrijk en daarom heb ik ook een opleiding gevolgd als ‘professioneel fotograaf’. Inmiddels ben ik daarvoor geslaagd en heb ik mijn diploma behaald.

Ik krijg heel vaak de vraag ‘Waar komt de naam Areca vandaan gekomen?’ Weet jij het al?

Ga naar het menu ‘About me’ je kunt het daar ontdekken…

Nee, dat is een flauw grapje

Wie is het gezicht achter Areca Fotografie of zijn het toch stiekem gezichten...

Zoals jullie al weten ben ik het gezicht achter Areca Fotografie. Maar wat jullie misschien niet weten, is dat mijn man (René) op de achtergrond ook zijn passie en nieuwe ideeën van fotografie aan mij doorgeeft. Zo zorgen we ervoor dat Areca Fotografie altijd vernieuwend is. Creativiteit laat ik graag de vrije loop gaan. Voor nieuwe ideeën en ook om een verhaal op creatieve wijze te vertalen in een Story Shoot (Foto Shoot).

Nu weten jullie dat ik en René, samen Areca Fotografie vormen.

Maar hoe is dan de naam Areca Fotografie ontstaan?

Daar is eigenlijk een heel makkelijk rekensommetje voor. Voeg René en Franka bij elkaar, met alleen een aantal letters en je krijgt Areca. Eén maar zit erin, de letter ‘k’ van Franka is vervangen door een ‘c’. Vonden we gewoon mooier!

Toch maar even opzoeken in Google, of het woord 'Areca' iets betekende. Ja hoor, misschien weet jij het al?

Is Areca ook een Goudpalm, Geweldig!

Niet als de kleur gouden palm. Maar het is een palmsoort dat Goudpalm heet. Dat is toevallig! Laat het nu net zo zijn dan palmen onze favorieten planten zijn! En hoe leuk is het, dat het ook nog in het bijzonder een goudpalm is.

Het was definitief besloten, Areca Fotografie werd gelanceerd!

Ik ben blij met mijn website!

Op mijn website laat ik je graag meenemen in de wereld van Areca Fotografie. Wat ik belangrijk vindt, waarvoor ik sta en wat ik graag doe. Op iedere pagina zit een doorverwijzing weer naar een andere pagina. En vertel ik je, het verhaal van Areca Fotografie. 

Maar wat het belangrijkste is en waar ik heel nieuwsgierig naar ben...

Ik ben nieuwsgierig naar jouw verhaal

Logo Areca Fotografie

Heb je vragen of wil je graag meer informatie?

Bel mij dan op 06-12700966 of mail naar info@arecafotografie.nl

© It's all about memories

error: Content is protected !!
Scroll naar boven
×